Kannattaako Pikavipillä maksaa pois luottokorttivelka?

luottokorttivelka

Kuinka mukavaa se olisi, jos siellä oli vain yksi paras tapa maksaa pois kaikenlaisen velan. Valitettavasti mitään sellaista olemassa. Jokaisella perheellä on keksiä omia kaavoja. Mieheni ja olen yrittänyt monia tapoja ratkaista velkaongelma, jokainen vaihtelevin tuloksin.

Useiden yritysten jälkeen, keksimme strategiaa, joka on tunnettu, mutta emme olleet ennen kokeillut: jälleenrahoituksen luottokortti velka tulee pikalaina.

Yritti ja epäonnistui menetelmät

Ensin yritimme ”lumipallo” menetelmä maksamalla pienin velka saldo ensin ja sitten menee alas luettelossa pienimmästä suurin. Toiseksi, koska olimme päättäneet lyödä tätä velkaa pois, aloitimme kiinnittämällä se alas hyvin aggressiivisesti. Haluamme maksaa pois koko saldo, mutta silloin olisimme ladata sitä uudelleen säännöllisesti elinkustannuksia ja kotitalouksien kustannuksia. Kolmanneksi yritimme jongleerausta tapa tehdä kuukausittain velan maksuun samalla monia saldonsiirrot 0 prosenttiin huhtikuu kortteja.

Kyllä, jongleerausta teko teimme oli helpoin meidän lompakko, mutta se tuli loputon tasapainoilua ja jatkuvaa valppautta tarvitaan varmistamaan, että kaikki oli saada maksetaan ajallaan.

Kun monet, monet pitkät puhuu rahamme, mieheni ehdotti, että lopettaa tähän loputonta jännitystä maksamalla kaikki luottokortit pois yhdellä iskulla. Päätimme käyttää henkilökohtainen laina vakiinnuttaa luottokortti velka.

Plussia henkilökohtainen laina

Henkilökohtainen laina on suuri vastaus tilanteeseen, kun maksat korkeat korot useita luottokorttien tilejä. Tässä syy:

Alhainen korkotaso

Keskimääräinen luottokortin korko vuonna 2015 oli 13,12-22,99 prosentin luokkaa. Kun olimme vertaamalla henkilökohtainen lainakorkoja, vertasimme neljä eri yritysten ja laskeutui korko on vain 10,89 prosenttia. Se on huomattavasti alhaisempi kuin keskimääräinen luottokortin korko, ja se säästää meidät suuren osan rahaa pitkällä aikavälillä.

Yhtenäinen maksualue

Helppous, jolla vain yksi, pienempi maksu tehdä joka kuukausi tuntui kuin se oli paljon vähemmän kuin neljä eri maksuja olimme tekemässä.

Yksinkertaista Velka Voitto

Yksi tärkeimmistä syistä, että päätimme käyttää henkilökohtaista lainaa maksaa pois luottokortti velka oli koska halusimme yksinkertaisen velan loppuratkaisu suunnitelma, joka voisi lopulta meille töihin. Koska menossa tätä reittiä, olemme pystyneet välttämään pitkiä keskusteluja siitä, miten käsitellä velkamme. Nämä suunnittelukierroksella nyt nopeita päivityksiä etenemisestä olemme tehneet tiellä kohti velaton.

Haittapuolia käyttäminen henkilökohtainen laina

Velkajärjestelyihin strategioita, kuten käyttämällä henkilökohtaista lainaa on sekä hyviä ja huonoja puolia. Ennen päätöstä, tutkimuksen kaikki vaihtoehdot ja varmista, että tiedät haittoja ennen jatkamista.

Maksavat enemmän kiinnostusta

Jos sinulla ei ole hyvä luotto, et välttämättä pysty saada henkilökohtaisen lainan pienempi korko kuin luottokortteja. Henkilökohtainen korot voi olla niinkin alhainen kuin kuusi prosenttia tai jopa 35 prosenttia. Et halua päätyä maksamaan enemmän kuin alkuperäinen luottokorttia korot, joten valitse huolellisesti.

Voit mennä enemmän velkaa

Kun luottokortit ovat vapaita ja selkeitä, se on aivan liian houkuttelevaa käyttää uutta luottojärjestelyjä rahavirran ja palata velkaa jopa syvemmälle kuin ennen.

Tee sopimus olla käyttämättä luottokortteja enää, ja uskollisesti maksaa takaisin oman henkilökohtaisen lainan kuukausittain. Mitään ylimääräistä rahaa voit säästää pitäisi mennä omaan laina tasapaino. Jos et ole varma halukkuutta budjetin ja säästää, henkilökohtainen laina voi olla paras valinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *