Miksi kannattaa hankkia pikalaina

pikalainaa

 

Rikkaat mennä kiinnostavia sijoituskohteita kursseja. Aion antaa teille välähdyksen yksi niistä ja kertoa ylä-ja alamäkiä maksullisten päivä lainoja.

Kävin miljonääri investointi tietenkin jos noin 1000 ihmiset olivat siellä. Me kaikki maksetut kasan rahaa on ihmisiä pystyttävät investointeja meille, jotka kaikki väittivät antaa keskimääräistä tuottoa. Kirjanpitäjältäni ja kuuntelin tarkasti jokainen. Sitten lähestyi joitakin puhujia tehdä lisätutkimuksia niiden aihetta.

Riviin puhua maksaa päivän laina kaveri oli nurkan takana. Mikä on palkka-päivä lainaa? Se on palvelu, jossa voit mennä ja käteistä tarkistaa tai saada lyhytaikaisen lainan vastaan ​​palkka, jotkut myös tehdä valuutta- ja rahansiirrot. Ne periä palvelumaksun ja kiinnostusta. Ne ovat osittain laillinen painokone rahalle niin pitkälle kuin voin kertoa.

Nämä paikat tehdä niin paljon rahaa En voinut uskoa, ne olivat tässä konferenssissa pyytää rahaa. Ajattelin, mitä hittoa he voisivat tarvitsen rahaa? Hän kertoi meille kysyntä oli niin suuri, hän vain ei ollut tarpeeksi rahaa. Jos hän oli toinen miljoonaa dollaria olisi näissä lyhytaikaisten lainojen huomenna! No saat laskimia ulos, ne veloittaa 28% + ja älä unohda palvelumaksua. Se on niin lähellä että laina sharking En voi uskoa sitä on sallittua.

Kirjanpitäjältäni ja sain koko kenttää olisimme ansaita 45% tuotto vuodessa meidän investoinnit (eli valtava määrä), minimi $ 100000,00 tarvittavia investointeja. “Ei ole ollut myymälän ketju, joka on koskaan menettänyt rahaa”, hän kehui. Menetti rahaa! Kysyin: “Onko niiden ollut myymälä, joka on saanut alle 200%: n tuotto heille?” Hän kieltäytyi vastata tähän, mutta tekee matematiikka on enemmän kuin todennäköistä, he tekevät parempaa.

Numerot tätä tavaraa on mielessä käsittämätön. Menimme kotiin ja ensi kuussa satuin tavata henkilön, liiketoiminnassa sosiaalinen, työskentelevät pikalaina paikassa. Hän oli nuori mies hänen 20: n, saada vähän yli minimipalkan. Ostin hänelle pari ryyppyä ja tiedot alkoivat virtaa ulos. Asiakkaansa lista näytti roster avoimia työpaikkoja maailmassa. Merkitys joka käyttää näitä paikkoja, everybody! Siis mistä asianajajia, lääkäreitä, kirjanpitäjät, kuorma-autonkuljettajat, oja kaivurit, you name it he saivat sen.

Tämä merkitsee sitä, monet ihmiset eivät voi tehdä sitä palkka on palkka. Okei mitä se tarkoittaa, ne ovat liian paljon rahaa joka kuukausi. Millä? Jälleen you name it, ja siellä on rahat käytetään sitä. Hei oikeesti, tee mitä voit koskaan käyttää tällaisessa paikassa. Tee mitä se tekee päästä oman menot kurissa, etsiä joitakin minun muita artikkeleita eri tekniikoita tehdä se. Jos käytät pay-päivän lainan tyyppi paikka, joka on huutaa signaali sinun täytyy muuttaa mitä olet tekemässä taloudellisesti.

Sanoin Sanoisin ylä-ja alamäkiä maksullisten päivä lainoja. No alamäkiä ovat kaikki asiakkaan ja yritykset ovat kaikki omistajille liiketoimintaa. Jos käytät näitä paikkoja, tee itsellesi hyväksi kurotus velkaneuvonnan. Päästä edessä joku ja pyytää apua ja tehdä se.

Monet teistä kysyy Laitoin $ 100000,00. No Jotkut varakkaat ystävät eivät samaa mieltä tästä, mutta on olemassa monia tapoja tehdä hyvää rahaa, mutta ei selässä muita ihmisiä. Mielestäni tällaisia ​​yrityksiä tuhoavat ihmisten elämää, ne jotkut voivat ole kanssani samaa mieltä. Tee itsellesi palvelus ja koskaan käytä pikalaina palvelua. Olla järkevää olla varakas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *